class="archive category category-gallery category-6"

Gallery

All posts in "Gallery"

laat zien wie je bent

Heb jij een pay-off?

$

Heb jij een pay off toegevoegd aan je logo? Wat is een pay-off eigenlijk? Pay-off is een benaming die gehanteerd wordt voor de zin die achter je bedrijfsnaam of merknaam…


&

Inspiratie uit Groningen?

Ik kan het iedereen aanraden, ga eens naar Groningen!  Mooi station, mooi museum, leuk centrum en mooie route voor een stadswandeling. Het is wel een aanrader om te gaan als het echt lente is, zodat je vingers niet bevriezen tijdens het kaartlezen van de stadswandeling. Maar de leuke hofjes die je tegenkomt van de verschillende gasthuizen zijn zeker de moeite waard.

Maar nu eerst het Groninger Museum, Nordic Art is de tentoonstelling die er nu is tot en met 5 mei. Noord Europese schilderkunst uit de 19de en 20ste eeuw. Heel anders dan wat je gewend bent, helemaal een andere stijl. Voor mij was het allemaal wat somber en donker, en veel schilderijen waren niet mijn smaak. Maar dat is helemaal niet erg, hierdoor leer je juist meer waarderen wat je wel mooi vindt. Ik heb 2 foto’s geplaatst die ik wel heel mooi vond. Dus ga zeker eens kijken daar en ik ben benieuwd wat jouw ervaring is.

De volgende dag naar het grafisch museum, natuurlijk helemaal in lijn met mijn interesses. Heel mooi museum, zijn bezig met een omslag, willen geen stoffig imago meer hebben, en hebben daarom hun naam ook veranderd in GR-ID, nieuw logo, helemaal goed. Met een nieuwe naam en nieuw logo kun je frisse start maken. Check: http://www.gr-id.nl/nl  We hebben van alles gezien, van historische drukpers tot zetmachines en boekbinderij. Dus als het je interesse heeft, ga er zeker eens kijken. Ga je voor 16 juni, kun je nog genieten van Max Kisman,

Max Kisman tovert met beelden en knutselt met taal

Zeker de moeite waard, zoals je ziet heb ik hier de meeste foto’s van gemaakt. Hier kun je zien hoe mooi eenvoud kan zijn. En dat iemand zoveel in zijn eigen stijl kan maken, en toch steeds origineel en bij de tijd kan blijven.  En we hebben Max zelf ook nog ontmoet, leuke man. Dus zin in een uitje? Doe eens en gek en ga naar Groningen.