class="post-template-default single single-post postid-1279 single-format-standard"
logo puurinbeeld def zwart

Nieuwe site voor PUUR in beeld. Hoe ziet jouw nieuwe website eruit?

$

Bakel, 11 maart 2013

Een nieuwe website voor PUUR in beeld! Eindelijk, ik heb er lang aan gewerkt en nu is hij af. Mijn nieuwe logo heb ik er natuurlijk meteen in verwerkt. Ik ben er trots op en blij dat ik het nu aan iedereen kan laten zien. Laat jij ook zien zien wie je bent! Jouw uitstraling is belangrijk, door een duidelijke eigen identiteit te hebben, weet de klant vaak al wat hij van je kan verwachten.Dit is ook een sterke kant van PUUR in beeld, goed inleven en aanvoelen wat een klant wil overbrengen.

Ook toe aan een website of misschien is je eigen website wel aan een opfris beurt toe? Dan zijn er heel veel mogelijkheden. Ga je voor strak en netjes, of wil je een unieke aparte stijl die helemaal je past? Ik heb onlangs samen met Judith van de Rijt, een geweldige kunstenaar, samen een website gemaakt. Dat was wel heel bijzonder. Normaal ga ik zelf aan de slag met ontwerpen na een gesprek met de klant, dan weet ik door goed luisteren, precies wat de klant wil, en zet ik de wensen om in een mooi grafisch ontwerp. Maar iemand met de kunstacademie als achtergrond heeft natuurlijk zelf heel veel ideeën. Daarom zijn we echt samen aan de slag gegaan. Dit is begonnen met het ontwerp van het logo, visitekaartje en daarna de website. We zaten steeds op 1 lijn en vulden elkaar aan met originele ideeën. Heel bijzonder om elkaar zo goed te kunnen aanvullen.

Haar website wordt nu gebouwd door René van Stekelenburg (www.cascom.nl) dit is een van de websitebouwers waar ik graag mee samenwerk. Zodra deze website online is laat het u graag weten in een volgend blog.

Voor mijn eigen website heb ik voor het eerst gekozen voor een WordPress site, zodat ik alles zelf heb kunnen doen. Nu kan ik daar mijn klanten die hiervoor willen kiezen, goed adviseren. Ik heb er voor gekozen om meteen ook met een blog te starten en te integreren in mijn eigen website. Weblogs bevatten over het algemeen actuele informatie, hierdoor krijgen ze voorrang bij de grote zoekmachines zoals Google. Zoekmachines werken met een zogenaamde robot die eens in een bepaalde tijd langskomt op een website. Wanneer een robot een aantal keer langs een website is geweest zonder dat er nieuwe artikelen te vinden zijn gaat de prioriteit van de website naar beneden. Omdat een weblog vaak dagelijks wordt bijgehouden zijn er vaker nieuwe artikelen online als de robot langskomt. Hierdoor stijgt de prioriteit van de website en komt de robot de website vaker bezoeken. Dat is natuurlijk wel een groot voordeel.

Ik ben benieuwd wat jij voor website hebt of graag zou willen hebben?

 


Tags: , , , ,

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *