class="post-template-default single single-post postid-1711 single-format-standard"
Reclamebord Jaspers

Sponsoring en verenigingen

$

Sponsoring en verenigingen.

Verenigingen hebben sponsoren nodig om te kunnen functioneren. Het is fijn als er voor beide partijen een een win win situatie kan ontstaan. Geld geven is natuurlijk wel heel gemakkelijk maar de ondernemer die sponsort wil er wel graag wat voor terug zien. Vaak worden de sponsoren vermeld op de website en worden de bezoekers na een klik door gelinkt naar de website van de sponsor. Het clubblad is bij veel verenigingen aan het verdwijnen mede door de opkomst van de sociale media maar ook vanwege het tekort aan vrijwilligers en dat een blad drukken geld kost en social media en je website zijn dan natuurlijk veel goedkoper.

Nu was ik gisteren nog even op het voetbalveld van Bavos, de voetbalclub uit Bakel, en zag ik de reclameborden langs het veld. Er hangen heel veel vernieuwde borden, mooie logo’s, bedrijfsboodschap erop, websites e.d., het is een kleurig geheel. Hierdoor wordt het voetbalveld gezelliger en als je tijd hebt kijk je tijdens de wedstrijd nog eens even rond en zie wie er allemaal bijdraagt aan het welzijn van deze voetbalclub. En dat zijn in Bakel toch wel veel ondernemers. Gelukkig voor Bavos, en fijn voor de ondernemers dat ze op zondag allemaal in beeld komen bij de supporters. Dus vraag ik u, kijk eens goed rond als je staat te kijken tijdens een sportwedstrijd, welke bedrijven zie je voorbij komen, en ga daar eens een boodschap doen. Steun zo ook die lokale ondernemers die al die verenigingen een warm hart toe dragen. Dit kan dus ook bij u in de regio, op het hockeyveld, de tennisbaan noem maar op, er wordt overal gesponsord, kijk lekker rond, geniet ervan, dat door deze ondernemers “uw” club kan blijven bestaan.

Misschien bent u wel die ondernemer die hier altijd aan meewerkt, weet dan dat uw boodschap wordt gezien! En misschien heeft u nog nergens een bord hangen, maar wilt u dat wel. Weet dan dat met een mooi ontwerp een mooi bord wordt gemaakt voor u, waardoor u regelmatig wordt gezien door potentiële klanten!

Groetjes,

Marrêt

 

 


Tags: , , ,

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *