class="post-template-default single single-post postid-1732 single-format-standard"
Maand april 2013 groen

Elke dag een foto, ook iets voor jou?

$

Een jaar lang, iedere dag een foto maken met de kleur groen erin, het klinkt zo gemakkelijk, maar het is me toch tegengevallen. Per 1 april ben ik er mee gestart.’s Morgens denk je, die maak ik straks nog wel, en als het dan straks is, dan vergeet je het bijna. Het is wel erg leuk omdat je er achter komt hoeveel groen er is om je heen. En groen is natuurlijk een kleur die om ons heen aanwezig is door de natuur. Maar zoals jullie kunnen zien zijn er toch veel foto’s bij die van andere zaken zijn dan van de natuur. Misschien dat het in de maand mei meer wordt, want het voorjaar is natuurlijk heel laat pas gestart dit jaar. Ik heb foto’s gemaakt mijn Nikon d300, hier maak ik het liefste en ook de mooiste foto’s mee, maar helaas heb ik die niet altijd bij zoals mijn iPhone, daarom zijn er ook veel foto’s tussen die ik daarmee heb gemaakt. De mogelijk heden met scherpte diepte die foto’s vaak mooi en interessant maken om naar te kijken, heb ik natuurlijk met de iphone niet, daarom ga ik toch zo vaak mogelijk met mijn Nikon op pad.

Het is een leuke collage geworden die een kijkje geeft in mijn dagelijkse leven, want zie ik als ik buiten loop, wat kom ik zomaar tegen. Ik kan het iedereen aanraden, al doe je het maar een maand, je leeft wat bewuster en let meer op details om je heen. Kies een kleur en doe het een maand, ik ben benieuwd hoe jou foto’s eruit zien. Laat je me weten als je het gaat doen? Succes.

Groetjes,

Marrêt

 


Tags: , , ,

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *