class="post-template-default single single-post postid-725 single-format-standard"
Streetrock 2012 met nikon D300 24-70 mm (4)

Hoe zie je iemand?

$

Mooie pure mensen zijn overal, het is de kunst om ze te zien. Vooral tijdens concerten zie je mensen vaak oprecht genieten en helemaal zichzelf zijn als ze opgaan in de muziek, daar geniet ik van. Ik vind het dan ook geweldig om mensen op dat moment voor eeuwig vast te leggen.

Maak achteraf even contact met je model om te vertellen dat je wat foto’s van ze heb genomen. Meestal zijn ze zeer vereerd en vinden ze het fijn als je ze de foto’s even mailt. Dan kun je ook altijd toestemming vragen als je de foto’s later wilt publiceren of exposeren.


Tags: , ,

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *